Support

Een betrouwbaar en veilig ICT-systeem is belangrijk voor uw organisatie. Daarbij is professioneel IT-support onmisbaar. Venrooij-ICT biedt u een breed pakket diensten op het gebied van support.

We kunnen ons voorstellen dat u zich liever alleen op uw eigen business wilt kunnen concentreren. Kies dan voor ons all-in beheercontract en laat het complete beheer van uw ICT-systeem aan de professionals van Venrooij-ICT over.

ALL-IN Beheer

Door de toenemende complexiteit van IT systemen schiet de controle en het onderhoud van deze systemen vaak tekort en zijn alleen experts in staat het onderhoud hieraan uit te voeren. Venrooij-ICT biedt daarom haar ALL-IN beheerscontracten aan.

Wij verzorgen het volledige beheer van uw IT systemen en bieden een tevens een full service pakket van beheer- en controlemogelijkheden om de kwaliteit van uw IT systemen te garanderen. Het beheercontract omvat zowel de uit te voeren werkzaamheden als het aantal uren en de verantwoordelijkheden.

Beheer op afstand/onsite
Een aantal overeengekomen controles en werkzaamheden wordt op afstand uitgevoerd. Dit werkt zeer snel en efficiënt. Volgens afspraak komen wij bij U op locatie om problemen te verhelpen en om gebruikers te ondersteunen.

Servicedesk ondersteuning
Indien u een probleem heeft, belt u direct met één van onze servicedesk medewerkers. Deze inventariseert het probleem en lost het in de meeste gevallen direct op. Indien het nodig is dat er een engineer op locatie moet komen, zal dit direct worden ingepland.

Monitoring

Uw ICT systemen worden 24 uur bewaakt door ons monitorsysteem.

Beveiliging

Controle op antivirus en antispyware software en of updates zijn uitgevoerd.

Back-up

Beheer, terugplaatsen en maken van systeem back-up.

Onderhoud

Onderhoud uitvoeren aan hard- en software om systeem in topconditie te houden.

Inventarisatie

Inventarisatie maken van hardware, software en licenties.

Remote support

Op afstand, telefoon of online ondersteuning bij vragen of problemen.

Licentiebeheer

Beheer van gebruikte licenties, adviseren en updaten.

Rapportages

Periodieke rapportage en monitoring status netwerk.

Direct support nodig?
Tel: 013-3030325

        Lees hier meer hoe wij uw gegevens beschermen in onze privacy policy.