Nieuw! Extra veilig internet!

Nieuw! Extra veilig internet

Met Extra Veilig Internet (EVI) beschermen wij U automatisch tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren met een DNS- en webfilter gebaseerd op FortiGate apparatuur. Gewoon vanuit het netwerk, geen configuratie of installatie bij U op locatie. EVI werkt voor alle pc’s, laptops, mobiele en IoT devices die uw internetverbinding gebruiken.

Wordt U door bijvoorbeeld een Phishing-mail naar een kwalijke website gelokt, dan vangt EVI dit af met een speciale pagina

I) beschermen wij U automatisch tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren met een DNS- en webfilter gebaseerd op FortiGate apparatuur. Gewoon vanuit het netwerk, geen configuratie of installatie bij U op locatie. EVI werkt voor alle pc’s, laptops, mobiele en IoT devices die uw internetverbinding gebruiken.

Wordt U door bijvoorbeeld een Phishing-mail naar een kwalijke website gelokt, dan vangt EVI dit af met een speciale pagina

EVI is alleen mogelijk op internetverbindingen geleverd door Venrooij-ICT. Extra Veilig Internet is te bestellen op alle KPN xDSL en FTTH verbindingen voor € 6,00 per maand per verbinding. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op.

We helpen bedrijven groeien met veilig internet!

Venrooij-ICT is de specialist voor bedrijven met meer dan 4 werkplekken. Wij bieden een uitgebreid scala van ICT oplossingen  voor mkb ondernemingen of instellingen. Naar aanleiding van uw wensen en bedrijfsprocessen krijgt u een passende oplossing; variërend van een “traditionele” ICT-omgeving op locatie tot een gevirtualiseerde serveroplossing in de cloud of een mengvorm (hybride) van deze twee.

We richten uw ICT- en VoIP omgeving zo in dat het perfect past bij uw bedrijf en verzorgen de implementatie en het beheer. Dit scheelt u een hoop zorgen en gedoe.

Net als een auto, heeft ook uw ICT-omgeving onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Een eigen IT-afdeling of specialist brengt vaak hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.

Veel klanten hebben de bewaking en het beheer van hun ICT-omgeving bij ons neergelegd. Wij controleren hun systemen dagelijks proactief op tal van punten als schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups, beveiliging, etc. Hiermee nemen wij hen zorgen uit handen en voorkomen we storingen.