» Bescherm je netwerk tegen ransomware

Bescherm je netwerk tegen ransomware

Bescherm je tegen ransomware

Bescherm uw waardevolle bestanden tegen ransomware met Folder Shield. Hiermee krijgen alleen goedgekeurde toepassingen toegang tot beschermde mappen zoals uw documenten, foto's, muziek en video's. Folder Shield kan zelfs mappen beschermen die in de cloud worden gesynchroniseerd, zoals Dropbox™, Google™ Drive en Microsoft™ OneDrive™.

Blokkeert gevaarlijke websites
Beschermt tegen virussen door gevaarlijke hyperlinks op websites en in sociale netwerken, e-mails en chatberichten te identificeren en blokkeren.

Beschermt uw privacy op Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn
Identificeert privacy-instellingen op sociale sites die uw persoonlijke gegevens in de openbaarheid kunnen brengen en kunnen leiden tot identiteitsdiefstal.

Beheert op veilige wijze uw internetwachtwoorden
Slaat op veilige wijze al uw wachtwoorden en gevoelige informatie op, zodat u op elke gewenst moment en via elk apparaat toegang kunt krijgen.

 

Beschermt kinderen online
Stelt u in staat de toegang tot desktoptoepassingen te besturen en online toegang voor kinderen te beperken, waardoor zij beschermd worden tegen ongepaste websites.

Beschermt tegen identiteitsdiefstal
Detecteert spamberichten die phishing-aanvallen bevatten die u ertoe kunnen verleiden persoonlijke privégegevens te onthullen

Stelt uw systeem beter af
Lost veelvoorkomende pc-problemen op en optimaliseert uw systeem zodat het weer op topsnelheid kan werken.

Beveiligt mobiele apparaten met Android en iOS
Lokaliseert verloren of gestolen apparaten, biedt een veilige browser en voert regelmatige back-ups van uw contactpersonen uit.

 

Venrooij ICT wenst samen met U de aandacht te vestigen op deze onderwerpen om kwetsbaarheden en “onaangename verassingen” tot een minimum te beperken.

Wij leggen de focus op back-ups en noodzaak hiervan, zodat tijdens calamiteiten,  losse bestanden, mappen, maar ook het complete bedrijfsnetwerk kan worden hersteld!

Maakt U nog gebruik van lokale opslag (NAS) en USB HDD kopieën, dan is er een verhoogd risico bij calamiteiten.

Onze CLOUD oplossingen bieden een veilige en versleutelde opslag, hiermee wordt voorkomen dat besmettingen doordringen!

Vraag naar onze prijzen

We helpen bedrijven groeien door goed ICT beheer

Venrooij-ICT is de specialist voor bedrijven met meer dan 4 werkplekken. Wij bieden een uitgebreid scala van ICT oplossingen  voor mkb ondernemingen of instellingen. Naar aanleiding van uw wensen en bedrijfsprocessen krijgt u een passende oplossing; variërend van een “traditionele” ICT-omgeving op locatie tot een gevirtualiseerde serveroplossing in de cloud of een mengvorm (hybride) van deze twee.

We richten uw ICT- en VoIP omgeving zo in dat het perfect past bij uw bedrijf en verzorgen de implementatie en het beheer. Dit scheelt u een hoop zorgen en gedoe.

Net als een auto, heeft ook uw ICT-omgeving onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Een eigen IT-afdeling of specialist brengt vaak hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.

Veel klanten hebben de bewaking en het beheer van hun ICT-omgeving bij ons neergelegd. Wij controleren hun systemen dagelijks proactief op tal van punten als schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups, beveiliging, etc. Hiermee nemen wij hen zorgen uit handen en voorkomen we storingen.